Wie zijn wij?

Hallo, leuk dat u mijn website bezoekt en dat ik kan laten zien wie wij zijn en wie ik ben.

Om te beginnen zal ik mij voorstellen. Ik ben John Fakkel geboren in Leiden en al meer dan 20 jaar werkzaam als gediplomeerd stucadoor. Nu ben ik woonachtig in Oegstgeest waar ook mijn bedrijf gevestigd is .

Met wij bedoel ik mijn collega stucadoors waar ik mee samenwerk en die ook zeker gediplomeerd moeten zijn, want dat is waar ik voor sta, ‘vakmanschap’. Want ook de klant verwacht dat ze een echte gediplomeerde vakman over de vloer krijgen en niet één of andere klusser die daarvoor nog een ander beroep heeft gedaan, want die mag zichzelf stucadoor noemen.

Stucadoor wordt je ook niet zo maar, daar zul je voor geleerd moeten hebben en ook diploma’s voor moeten halen. Daar gaat jaren overheen voordat je jezelf een complete stucadoor mag noemen en niet als je pas 3 jaar in het vak zit.

Het is jammer dat er niet meer naar gevraagd wordt en dat het de mensen niet zo meer interesseerd, want daarom krijg je heel veel slecht werk op deze markt en lijkt het er op dat je diploma’s niets meer voorstellen .

Gelukkig hebben wij als John Fakkel stucadoors wel de diploma’s en kunnen we ons onderscheiden van dat soort bedrijven, waardoor wij de klanten kunnen voorzien van de juiste informatie en wordt hun niet zo maar wat aangepraat.

Gelukkig wordt dat nog bij veel klanten gewaardeerd en kijken ze niet alleen maar naar de prijs, maar kijken ze ook naar wie ze in hun huis halen en wat ze er voor krijgen.

De vakman is dichterbij dan u denkt.

Met vriendelijke groet,

John Fakkel Stucadoorsbedrijf

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.